WIJ ZIJN OPEN

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Contact

09 24 50 444

WIJ ZIJN OPEN

T: 09 24 50 444

Trapliften

16 trapliften van gerenommeerde fabrikanten

banner

Rechte trap

Vind uw traplift! Keuze uit trapliften van verschillende fabrikanten. Ook veel opties en kleuren mogelijk. 

Bekijk alle trapliften
banner

Trap met bocht

We hebben verschillende trapliften van gerenommeerde fabrikanten voor u op een rij gezet. En de keuzes in kleuren en opties.

Bekijk alle trapliften
banner

Platformliften

Bekijk hier onze platformliften waar u met een rolstoel op kunt.

Bekijk alle trapliften

Fabrikant onafhankelijk advies

photo

Ontvang 3 offertes met fabrikant onafhankelijk advies bij u thuis. We zetten 16 trapliften van diverse fabrikanten overzichtelijk op een rij. En we maken direct 3 verschillende offertes op maat. Het beste advies krijgt u thuis. We zien direct hoe de verschillende trapliften op uw trap passen. Het thuisadvies is gratis en vrijblijvend. 

Ontvang 3 offertes bij u thuis arrow

Trapliften in elke prijsklasse

Met 16 verschillende trapliften zijn we fabrikant onafhankelijk. U heeft keuze uit trapliften van Thyssen Krupp accessibility, Handicare, Platinum, Meditek en Minivator. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de trapliften voor u op een rij. Zo vinden we de traplift die het beste bij ú past. In elke prijsklasse. Ook huur, 2e hands of financiering mogelijk.

 

Al meer dan 30.000 trapliften geïnstalleerd

Een traplift brengt u 100% veilig en comfortabel naar boven of beneden. Zo houdt u energie over voor leukere activiteiten. Verhuizen of verbouwen is niet meer nodig. De traplift wordt eenvoudig op de traptreden gemonteerd. PractiComfort heeft in 25 jaar al meer dan 30.000 trapliften geïnstalleerd.

Vind uw traplift
in 5 stappen

Waar komt de traplift?

Waarom een traplift als u een echte lift kunt hebben?

Onze PractiComfort Stiltz huisliften zijn unieke en compacte huisliften die bijna overal te plaatsen zijn in huis. De huisliften hebben een prachtig design en bieden plaats voor 2 of 3 personen- of een rolstoel. Ook zijn de PractiComfort Stiltz huisliften verrassend betaalbaar. U heeft al een huislift vanaf 14.950 euro.

 

Lees meer over de PractiComfort Stiltz huislift

Service en installatie door eigen monteurs

Met 25 jaar ervaring hebben we een betrouwbare servicedienst opgebouwd.

 • Installatie en service (24/7) door eigen monteurs
 • Eigen monteurs in uw omgeving
 • Gecertificeerd door fabrikanten
left image
Lees meer over onze service

Naar keuze 2, 5 of 
10 jaar garantie

Koop zonder zorgen met onze uitstekende garanties.

 • Terugkoopgarantie: 
  uniek in België
 • 30 dagen omruilgarantie
 • Onderdelen 10 jaar leverbaar
right image
Lees meer over onze garantie

100% veilig en comfortabel op de trap

Voor drie op de tien 75-plussers is traplopen te inspannend, pijnlijk of onveilig. Zelfs 10% van de 65-plussers heeft moeite met traplopen. (onderzoek CBS 2015). Steeds meer mensen kiezen voor een traplift. En steeds jonger. Want waarom te lang wachten? Als u een goede dag heeft, kunt u gewoon de trap nemen.

Een traplift voorkomt ongelukken op de trap. Het werkt preventief omdat u met een lift niet van de trap kunt vallen. Wist u dat jaarlijks bijna 7.000 mensen van 55 jaar of ouder bij de Spoedeisende Hulp komen na een val van de trap? (Stichting Consument en Veiligheid)

 

Blijf genieten van uw eigen huis

Met een traplift kunt u blijven genieten van uw eigen huis. Zowel beneden als boven. Uw probleem met de trap is snel opgelost. Zonder stress van een verbouwing of een dure verhuizing. En u hoeft geen afscheid te nemen van uw eigen buurt, favoriete winkels, hobbyclub of vrijwilligerswerk.

PractiComfort heeft 16 verschillende trapliften van gerenommeerde fabrikanten. Ons advies is fabrikant onafhankelijk. We vergelijken objectief de verschillende trapliften voor u. En u ontvangt 3 verschillende offertes.  Heeft u vragen? Bel gerust. Of kijk bij onze veelgestelde vragen. Vragen over uw traplift en uw gemeente? PractiComfort heeft momenteel aantrekkelijke acties. Wilt u trapliften bekijken? Kom langs in onze showroom.

icon Service aan huis

icon Onafhankelijk advies

icon Grote keuze

icon tot 10 jaar garantie

Rendered on [curdate] in [runtime] seconds for [url] UPTIME_CHECK_THIS