Badliften

Relaxa

Relaxa

De bandbadlift Relaxa wordt aan de wand van uw bestaande bad gemonteerd.

  • Zakt tot op bodem
  • Eenvoudig te reinigen
  • Inclusief digitale thermometer
Meer informatie
Mangar

Mangar

Deze lichtgewichte badlift is zeer geschikt om op reis mee te nemen.

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Draagkracht: tot 150 kg
  • Werkt op accu
Meer informatie
P3

P3

Met badlift P3 met verstelbare rugleuning kunt u veilig en comfortabel baden.

  • Eenvoudige en snelle montage
  • Snel te reinigen
  • Past in vrijwel ieder bad
Meer informatie

Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken

Showroom PractiComfort

Maak een afspraak met ons voordat u onze showroom bezoekt.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon (09 296 55 33), e-mail ([email protected]) of chat.

Badliften

Denkt u erover om uw badkamer aan te passen zodat u weer veilig en comfortabel kunt baden? Een badlift zou een goede oplossing kunnen zijn.

De P2 badlift laat u comfortabel baden. De P2 badlift heeft een verstelbare rugleuning om veilig tot schouderhoogte in het bad te liggen. Door middel van zuigvoeten die zich door uw gewicht aan iedere badkuip-bodem vastzuigen bent u verzekerd van veiligheid. Daarnaast kan de P2 badlift aangesloten worden op alle kranen. 

Zoekt u naar een badlift die u makkelijk mee kan nemen? Dan is de Mangar badlift wat voor u. De Mangar badlift is een lichtgewicht badlift. De Mangar badlift voelt zacht aan en is een duurzaam product dat bestand is tegen heet badwater en badproducten. Daarnaast zitten er geen metalen onderdelen aan de badlift waardoor uw bad onbeschadigd blijft. Ook is deze badlift makkelijk mee te nemen op reis doordat de badlift niet zwaar is.

De Relaxa badlift is een bandlift die aan de wand van uw bestaande bad wordt gemonteerd. De Relaxa badlift brengt u door middel van een veilige band die over uw bad is gespannen, stabiel en rustig naar de bodem van het bad. Het systeem werkt op een accu, dus er is geen stroomaansluiting in de badkamer nodig. Daarnaast neemt de Relaxa badlift geen plaats in van het bad, zodat de hele familie kan blijven genieten van een bad.

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten badliften? PractiComfort komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en onafhankelijk thuisadvies. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 09 24 50 444.