De nieuwe PractiComfort website staat live!

Na maanden aan onze nieuwe website gewerkt te hebben, is het eindelijk zover. De nieuwe PractiComfort website staat live!

We hebben er hard aan gewerkt om onze site makkelijker, informatiever en sneller te maken zodat u met gemak gebruik kunt maken van onze website. Nu vraagt u zich misschien af: maar wat is er dan zoal veranderd? In dit blogartikel gaan wij daar antwoord op geven.

Dezelfde missie in een nieuw jasje
Wij hebben goed nagedacht over hoe wij onze missie het beste voort kunnen zetten. Onze missie is immers om te zorgen dat meer ouderen zelfstandig in het leven staan. De nieuwe website zal nog steeds in het teken staan van deze doelstelling. Wij zullen nog steeds mobiliteitsproducten en service leveren zoals u dat van ons gewend bent, alleen dan in een nieuw jasje.

Zo hebben wij een virtuele adviseur die u gaandeweg op weg helpt door de site. Deze adviseur helpt u bij het kiezen van het juiste product. Daarnaast kunnen de nieuwe snelkeuzehulpen u eenvoudig helpen doordat deze een selectie van producten laten zien op basis van uw wensen. Zo kunt u eenvoudig vinden waar u naar zoekt. Al met al is de site overzichtelijker geworden door onze nieuwe uitstraling, de iconen en de snelkeuzehulpen.

Vernieuwd assortiment
Wij hebben de PractiComfort Stiltz huislift aan ons assortiment toegevoegd. Wij zijn trots op deze toevoeging. De PractiComfort Stiltz huislift is een innovatieve, vernieuwende, en betaalbare oplossing op de huisliften markt. Ook is PractiComfort de enige leverancier in heel Nederland van deze huislift en daar zijn we trots op.

Nieuwe webpagina’s
Wij hebben een aantal nieuwe pagina’s waaronder deze nieuwspagina. Op de pagina kunt u alle nieuwtjes vinden omtrent PractiComfort en de seniorenbranche. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over onze nieuwe website als wij dat zijn! Wij wensen u veel webplezier!