Scootmobiel actie

Krijg een cadeau bij aankoop van een vaste scootmobiel

Krijg een cadeau bij aankoop van een vaste scootmobiel!

Bent u van plan om een vaste scootmobiel te kopen? Maak dan nu gebruik van onze scootmobiel actie! U krijgt een GRATIS opvouwbare scootmobiel of badlift* als u nu een vaste scootmobiel koopt.

De cadeaus

Kies voor een opvouwbare scootmobiel die u heerlijk kunt gebruiken tijdens uitstapjes. Of gaat u voor de badlift zodat u weer zorgeloos kunt baden? De keuze is aan u. Ontvang nu een van deze producten bij aankoop van een vaste scootmobiel.

Wilt u een vaste scootmobiel aanschaffen? Dan mag u deze vaste scootmobiel actie zeker niet missen! PractiComfort heeft een groot assortiment scootmobielen. Maak een afspraak met de adviseur om de scootmobiel te vinden die bij รบ past. Bel naar 09 24 50 444 voor meer informatie over deze actie en voor een vrijblijvend thuisadvies.

*De modellen van de opvouwbare scootmobiel, sta-op stoel of badlift zijn van tevoren vastgesteld door PractiComfort. Deze actie is niet cumulatief. Andere acties en kortingen komen hiermee te vervallen.

Advies op basis van 25 jaar ervaring

Wilt u een advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie? Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen objectief voor u op een rij. Het beste advies krijgt u thuis. We nemen meerdere scootmobielen mee en bieden u de mogelijkheid om te proefrijden in uw eigen omgeving. Gratis en vrijblijvend.

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure

Ontvang de digitale brochure