Scootmobiel actie

Krijg een cadeau bij aankoop van een vaste scootmobiel

Krijg een cadeau bij aankoop van een vaste scootmobiel!

Bent u van plan om een vaste scootmobiel te kopen? Maak dan nu gebruik van onze scootmobiel actie! U krijgt een GRATIS opvouwbare scootmobiel of badlift* als u nu een vaste scootmobiel koopt.

De cadeaus

Kies voor een opvouwbare scootmobiel die u heerlijk kunt gebruiken tijdens uitstapjes. Of gaat u voor de badlift zodat u weer zorgeloos kunt baden? De keuze is aan u. Ontvang nu een van deze producten bij aankoop van een vaste scootmobiel.

Wilt u een vaste scootmobiel aanschaffen? Dan mag u deze vaste scootmobiel actie zeker niet missen! PractiComfort heeft een groot assortiment scootmobielen. Maak een afspraak met de adviseur om de scootmobiel te vinden die bij ú past. Bel naar 09 24 50 444 voor meer informatie over deze actie en voor een vrijblijvend thuisadvies.

*De modellen van de opvouwbare scootmobiel, sta-op stoel of badlift zijn van tevoren vastgesteld door PractiComfort. Deze actie is niet cumulatief. Andere acties en kortingen komen hiermee te vervallen.

Advies op basis van 25 jaar ervaring

Wilt u een advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie? Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen objectief voor u op een rij. Het beste advies krijgt u thuis. We nemen meerdere scootmobielen mee en bieden u de mogelijkheid om te proefrijden in uw eigen omgeving. Gratis en vrijblijvend.

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure

Ontvang de digitale brochure