Scootmobiel advies

Persoonlijk advies bij u thuis

We geven u graag een persoonlijk advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie. Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij adviseren u graag over welke scootmobielen het beste aansluiten bij uw situatie en wensen. De voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen worden objectief voor u op een rij gezet. U maakt gegarandeerd de juiste keuze. Bent u na aflevering niet overtuigd dat u het juiste model hebt gekozen? Dan kunt u de scootmobiel binnen 30 dagen omruilen.

Proefrijden bij u thuis

We nemen verschillende scootmobielen mee zodat u desgewenst kunt proefrijden in uw eigen omgeving. U kunt een proefrit maken bij u in de buurt. Proefrijden op 3- en 4-wiel scootmobielen. Of uitproberen hoe een opvouwbaar model in uw auto past. PractiComfort heeft altijd de juiste scootmobiel voor u! We adviseren u gratis en vrijblijvend.

Scootmobiel advies op basis van 25 jaar ervaring

U zult merken hoeveel vakkennis en ervaring we hebben. En ook dat oprechte aandacht en rustig de tijd voor u nemen voor ons heel gewoon is. We zijn pas tevreden als u dat bent! Het scootmobiel advies wordt gepland op een moment dat het ú uitkomt. Een afspraak op zaterdag is ook mogelijk. Wilt u dat er een familielid of andere bekende bij is. Geen probleem! Wat ons betreft is iedereen welkom

Ontvang persoonlijk advies

Waarom een scootmobiel advies van PractiComfort?

  • 75 verschillende modellen van topmerken
  • Grote keuze in elke prijsklasse
  • Ook huur, 2e hands en financiering mogelijk
  • In 25 jaar al meer dan 80.000 scootmobielen geleverd
  • Alle scootmobielen zijn TÜV en/of CE gecertificeerd
  • Onderhoud en service door eigen monteurs
  • Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie

Advies voor iemand anders?

Bent u bezorgd over de veiligheid van een familielid? Of bent u mantelzorger? Wij zijn bekend met dit soort situaties. Maak gebruik van onze ervaring. Bel onze adviseurs voor overleg: 09 24 50 444.

U kunt vertrouwen op onze ervaring

Vaak horen we na ons advies:

  • “Handig dat in één advies alle scootmobielen duidelijk met elkaar worden vergeleken.”
  • “Wat fijn dat de adviseur zo goed meedacht en een duidelijke uitleg gaf. Eigenlijk wilde ik vooraf geen proefrit maar ben blij dat ik het toch gedaan heb.”
  • “U heeft mij een alternatief laten zien waar anderen het niet over hebben gehad.”

En daar zijn we trots op!

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure