Scootmobiel financieren

Een scootmobiel is een investering. Het kan voorkomen dat u deze investering niet direct kunt of wilt voldoen. Bij PractiComfort garanderen wij u dat we naar een andere betaaloplossing zullen zoeken zodat een scootmobiel financieren altijd mogelijk is.

Een scootmobiel financieren bij PractiComfort

Vaak is financiering voor 65-plussers niet mogelijk. Bij PractiComfort kunt u tot een maximale leeftijd van 75 jaar een speciale regeling treffen met Santander. Zo is een scootmobiel financieren altijd mogelijk.

Een scootmobiel financieren bij Santander heeft de volgende voordelen:

  • Geen aanbetaling vereist.
  • Laag maandbedrag door gespreide betaling over 12-27 maanden.  
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk.
  • Snel geregeld.

Heeft u nog vragen over de financiering van uw scootmobiel? Bel naar 09 24 50 444 voor meer informatie.   

Advies op basis van 25 jaar ervaring 

Wilt u een advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie? Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen objectief voor u op een rij. Het beste advies krijgt u thuis. We nemen meerdere scootmobielen mee en bieden u de mogelijkheid om te proefrijden in uw eigen omgeving. Gratis en vrijblijvend. 

*Kredietvorm : kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): winkeluitbater.

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wil u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure