Trapliften

17 trapliften van verschillende fabrikanten

Rechte trap

Vind uw traplift! Keuze uit trapliften van verschillende fabrikanten. Ook veel opties en kleuren mogelijk.

Bekijk alle trapliften

Trap met bocht

We hebben trapliften van verschillende fabrikanten voor u op een rij gezet. En de keuzes in kleuren en opties.

Bekijk alle trapliften

Platformliften

Bekijk hier onze platformliften waar u met een rolstoel op kunt.

Bekijk alle trapliften

Fabrikant onafhankelijk advies

Ontvang 3 offertes met fabrikant onafhankelijk advies bij u thuis. We zetten 17 trapliften van diverse fabrikanten overzichtelijk op een rij. En we maken direct 3 verschillende offertes op maat. Het beste advies krijgt u thuis. We zien direct hoe de verschillende trapliften op uw trap passen. Het thuisadvies is gratis en vrijblijvend.

Ontvang 3 offertes bij u thuis

Compleet aanbod: Trapliften in elke prijsklasse

Met 17 verschillende trapliften zijn we fabrikant onafhankelijk. U heeft keuze uit trapliften van ThyssenKrupp, Handicare, Minivator, Platinum, Extrema en Heymer. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de trapliften voor u op een rij. Zo vinden we de traplift die het beste bij ú past. In elke prijsklasse. Naar wens nieuw of gebruikt. Financiering ook mogelijk.

Al meer dan 60.000 trapliften geïnstalleerd

Een traplift brengt u 100% veilig en comfortabel naar boven of beneden. Zo houdt u energie over voor leukere activiteiten. Verhuizen of verbouwen is niet meer nodig. De traplift wordt eenvoudig op de traptreden gemonteerd. PractiComfort heeft in 27 jaar al meer dan 60.000 trapliften geïnstalleerd.

Vind uw traplift in 5 stappen

Waar komt de traplift?

Welke trap heeft u?

Hoeveel bochten heeft uw trap?

Hoeveel verdiepingen wilt u bereiken met de traplift?

Hoe snel heeft u de traplift nodig?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Meer weten over de trapliften van PractiComfort?

Bekijk onze video

Waarom een traplift als u een echte lift kunt hebben?

Onze Smart huisliften zijn unieke en compacte huisliften die bijna overal te plaatsen zijn in huis. De huisliften hebben een prachtig design en bieden plaats voor 2 of 3 personen- of een rolstoel. Ook zijn de Smart huisliften verrassend betaalbaar. U heeft al een huislift vanaf 14.950 euro.

Lees meer over de PractiComfort Smart huislift

Eigen service organisatie

Met 27 jaar ervaring hebben we een betrouwbare servicedienst opgebouwd.

  • Installatie, onderhoud en service door eigen monteurs
  • Ervaren monteurs bij u in de buurt
  • Gecertificeerde monteurs

Lees meer over onze service

Unieke garanties

Koop zonder zorgen met onze uitstekende garanties.

  • Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie
  • Terugkoopgarantie op trapliften met bocht: uniek in België
  • Onderdelen gegarandeerd 10 jaar leverbaar

Lees meer over onze garantie

100% veilig en comfortabel op de trap

Voor drie op de tien 75-plussers is traplopen te inspannend, pijnlijk of onveilig. Zelfs 10% van de 65-plussers heeft moeite met traplopen. (onderzoek CBS 2015). Steeds meer mensen kiezen voor een traplift. En steeds jonger. Want waarom te lang wachten? Als u een goede dag heeft, kunt u gewoon de trap nemen.

Een traplift voorkomt ongelukken op de trap. Het werkt preventief omdat u met een lift niet van de trap kunt vallen. Wist u dat jaarlijks bijna 7.000 mensen van 55 jaar of ouder bij de Spoedeisende Hulp komen na een val van de trap? (Stichting Consument en Veiligheid)

Blijf genieten van uw eigen huis

Met een traplift kunt u blijven genieten van uw eigen huis. Zowel beneden als boven. Uw probleem met de trap is snel opgelost. Zonder stress van een verbouwing of een dure verhuizing. En u hoeft geen afscheid te nemen van uw eigen buurt, favoriete winkels, hobbyclub of vrijwilligerswerk.

PractiComfort heeft 17 trapliften van verschillende fabrikanten. Ons advies is fabrikant onafhankelijk. We vergelijken objectief de verschillende trapliften voor u. En u ontvangt 3 verschillende offertes. Heeft u vragen? Bel gerust. Of kijk bij onze veelgestelde vragen. Vragen over uw traplift en uw gemeente? PractiComfort heeft momenteel aantrekkelijke acties. Wilt u trapliften bekijken? Kom langs in onze showroom.

Onze klanten vertellen

Een specialist kwam aan huis en heeft ons alles haarfijn uitgelegd. Alles werd opgemeten en een paar weken later werd alles gemonteerd. Ze hebben alles keurig netjes opgeleverd.

-

De specialisten waren erg vriendelijk en behulpzaam tijdens het advies en de plaatsing van de traplift. Door de traplift woon ik nog steeds tussen mijn eigen vier muren, heerlijk.

-

De adviseur gaf mij uitgebreide informatie. Zijn ervaring op het gebied van trapliften heeft me overtuigd. Ik heb weer energie en kan me geen leven zonder traplift meer voorstellen!

-

De traplift was in één dag geïnstalleerd! Zonder rommel of problemen en de traplift werkt prima. We maken er allebei met veel plezier gebruik van.

-

Ook een traplift in uw woning?

Vraag gratis brochure aan