Een adviesgesprek helpt u verder

Vind de juiste traplift voor uw trap en voorkeuren​

Elke trap is anders, en elk persoon is uniek. Om de beste traplift voor de juiste prijs voor u te vinden zullen we de trap moeten opmeten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs, wanneer het u uitkomt. We bekijken samen uw situatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Fabrikant onafhankelijk advies

We zetten 16 trapliften van gerenommeerde fabrikanten overzichtelijk op een rij. Wij werken volledig onafhankelijk, zonder enige verplichting richting welke fabrikant dan ook. Op die manier kunnen we het beste traplift advies aan ú geven.  

Trapliften in elke prijsklasse

PractiComfort biedt trapliften in elke prijsklasse. Door ons complete aanbod kunnen wij altijd een traplift vinden die bij u past. Ook huur, 2e hands en financiering is mogelijk. PractiComfort biedt de laagste prijs-kwaliteit garantie!

25 Jaar ervaring met trapliften

Onze adviseurs zijn betrouwbare en ervaren specialisten. In 25 jaar hebben wij al meer dan 30.000 trapliften geleverd!

Met welke leveranciers werkt PractiComfort?

platinumthyssenkrupphandicaremeditekminivatorstiltzigvextremaheymer


Onze klanten zijn tevreden!

Heel erg tevreden over Practicomfort. We werden snel en accuraat geholpen met mensen die echt kennis van zaken hadden. Mijn 20 jaar oude traplift moest vervangen worden. Het inmeten met een laser straal gebeurde zo vakkundig dat ik er gelijk alle vertrouwen in had. Digitaal kon ik de traplift al zien en nu kan ik hem gelijk gebruiken, hij zoeft lekker zacht omhoog en is zeer mooi geplaatst!